Onze visie

Wélke extra kennis heeft jouw organisatie nodig? Dynamics Force helpt op een krachtige manier bij implementatie- en verbeteringstrajecten. Het gaat om veel meer dan kennis van het Microsoft product. Bij de ruime inrichtingsmogelijkheden zijn jouw business processen en organisatie bepalend. Klinkt dat vanzelfsprekend? Dat vinden wij ook.

Hoe wij werken

Waar heeft jouw organisatie behoefte aan? Dynamics Force gaat voor een persoonlijke aanpak. Onze inzet is altijd op maat. Wil je dat we leiden of alleen  begeleiden? We bepalen samen hoe we te werk gaan. Een grondige inventarisatie, fasering, en een uitgelezen tijdspad. Het zijn logische elementen voor ons.

Dynamics Force biedt ervaring, kennis, projectleiderschap en een finance-perspectief. Het traject van jouw bedrijf is gebaseerd op de beweging en ontwikkeling van je mensen, niet je IT-systemen.

Projecten

Consultancy

Quick scan

Support

Jij kent je bedrijf het best! Wie kent Dynamics?

Je werkt al jaren met Dynamics Navision. Het werkt zonder problemen, maar om tot de juiste rapporteringen te komen is er steeds veel knip- en plakwerk nodig. Overzichten moeten eerst bewerkt worden, voordat je écht kunt gaan rapporteren. Het…

onderliggende probleem ligt waarschijnlijk bij de kwaliteit van de masterdata. Maar is dat alles? Je ontkomt niet langer aan een upgrade naar een nieuwere versie. Het vermogen om dit intern aan te pakken is te mager. En uit de ervaring met eerdere aanpassingen leerde je dat de specialistische IT-applicatie-consultants, die het pakket begrijpen, jouw specifieke business niet kennen. Wat nu? Neem contact met ons op om snel tot verbeteringen te komen.

Implementatie! Alles op nieuw uitvinden?

Je bereidt je voor op de implementatie van Dynamics 365. Door de Microsoft Dynamics sales partner wordt terecht aangedrongen op het inzetten van enkele medewerkers die een sleutelrol vervullen in je organisatie, maar juist hun kennis en tijd is nodig…

voor de normale bedrijfsvoering. Daarnaast word je gewezen op het gevaar dat de implementatie te veel beïnvloed wordt door het kopiëren van bestaande werkwijzen, uitzonderingen en maatwerkaanpassingen. Een onbekende fase met lastige keuzes, en extreme druk op medewerkers breekt aan. Gaat dit wel goed? Wanneer kan je live? Schakel ons in voor ondersteuning en de juiste keuzes.

De go-live! Wat nu?

Je bent live! De implementatie van Dynamics 365 was een succes. De champagne wordt terecht ingeschonken. Over naar de orde van de dag. De inzet van…

consultants wordt afgeschaald en je gaat binnen twee weken over naar het afgesproken support abonnement. Toch liggen er nog wel wat belangrijke implementatie-klusjes. En nu het oude systeem uit de lucht is, blijkt meteen dat enkele uitzonderingsprocessen niet vlekkeloos werken. De voorziene standaard procesgang daarvoor faalt. De work-arounds zijn talrijk, de organisatie klaagt steen en been. Hoe ga je verder? Wij komen graag met jou in contact om te zien wat er moet gebeuren.